Wie zijn wij?

Advocatenkantoor Beuren werd in 1994 opgericht door Meester Joeri Beuren en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een kantoor met drie medewerkers.  Er werd steeds gestreefd naar een beheersbaar kantoor met de nadruk op gepersonaliseerde dienstverlening en persoonlijke bijstand van de cliënt. 

Het was van meetaf aan het doel om niet uit te groeien tot een groot kantoor waar het persoonlijk contact cliënt – advocaat verloren gaat en de kosten oplopen door de grote structuur.

Wij bieden hoogstaand juridisch advies en ondersteuning bij zakentransacties en geschillen in de meeste takken van het recht.

Wij behandelen zaken in het Nederlands, Frans, Engels, Duits en Roemeens.

Onze advocaten delen de zin voor ondernemen, een passie voor het recht en een bekommernis om zo efficiënt mogelijk te werken.

Onze organisatie is gericht op duurzaamheid en efficiëntie. Dit blijkt ondermeer uit onze interne opdeling waarin onze advocaten hun kennis en ervaring uitwisselen. Op deze manier kunnen wij tegemoet komen aan de groeiende complexiteit van het recht.

Wij waarborgen een gepersonaliseerde aanpak en een optimale en resultaatgerichte service aangepast aan de individuele wensen en noden van elke cliënt.

Joeri Beuren
Kristin Beuren-Braet
Peter De Becker
Sabrina Claessens